Menu

pisac Dusica LabovicDobro došli na moj sajt!
Bilo da ste ranije čitali moje knjige ranije, mislite da ih pročitate, pokušavate da ih pronađete ili ste ovdje dospjeli igrom sudbine, zaista je divno vidjeti vas ovdje! Ja sam autor mnogih romana objavljenih uglavnom na engleskom, crnogorskom i ruskom jeziku. 

USKORO ĆE BITI OBJAVLJEN ROMAN FORMULA SALVADORA DALIJA.

Sve knjige možete da naručite online preko najvećih internet knjižara u regionu i putem književnih platformi širom svijeta. Takođe možete da ih kupite u većim knjižarama širom Srbije i Crne Gore.

Ako vam se sviđaju moje knjige ili jednostavno želite da se upoznamo možete me naći na Instagramu @dushica_labovich i @dusica_labovic_citati. A takođe i na ostalim socijalnim mrežama.

Nadam se da ćemo se tamo upoznati!

Ako me zapratite na Amazonu, Amazon će vam poslati pismo svaki put kada izađe neka nova knjiga na bilo kom jeziku. Samo pritisnite dugme "follow" na vrhu stranice! 

Na Amazonu postoje dvije stranice: 

Dushica Labovich i

D. Labovich

Takođe, ako se potpišete na moj sajt, ja ću vam poslati pismo svaki put kada izađe neka moja nova knjiga ili kada bude nova promocija. Ovo je najbolji način da nikada ne propustite informaciju o nekoj novoj knjizi.  


Više o meni:

Dušica Labović je crnogorska spisateljica čije su knjige objavljene na nekoliko jezika. Labović je mama dva dječaka diplomirani profesor filozofije i psiholog. Studije je završila u Crnoj Gori i u Moskvi. Ona je zaljubljenik u metafiziku, umjetnost, filozofiju drevnih kultura, arheologiju, dobar triler i ljubavne romane. Počasni je član Alumni kluba Filozofskog fakulteta u Nikšiću a njen roman Formula Salvadora Dalija objavljen na engleskom jeziku je ušao u kolekciju knjiga Dalian Studies/ Gala-Dali Fondation, Fugueres.

Zvanje psiholog (holistička psihologija) stekla je 2019. godine u Naučnom istarživačkom centru MUIC u Moskvi. Na odjseku MUIC (Fakultet praktične psihologije, psihoterapije i socijalnog rada) stekla je zvanje Psihologa po pragramu «Etnička praksa ozdravljenja i psihoemocionalna korekcija» 2020. godine. Dušica Labović je dobitnica priznanja na sociološkim i psihološkim kongresima na teme «Ljudi, društvo, izazovi vremena, budućnost.» Svoje naučne radove objavljivala je u naučno izdavačkom centru Nauka u savremenom informacionom društvu Nort Charleston USA. 

Do sada je objavila romane ENSO (2013) i to u izdanju «Nove knjige» iz Podgorice, ENSO THE ENDURING POWER OF LOVE (2017 engleski prevod knjige ENSO na Amazonu), ЭНСО ИЛИ КАК ОНА РАСКРЫЛА ТАЙНУ (2015 ruski prevod knjige ENSO na Litresu); roman TAJNA JEDNOG MOSTA (2014 i 2015 dva izdanja «ART PRESS» iz Budve), SECRET OF A BRIDGE (engleski prevod na Amazonu 2017), istorijska drama u stihu LUCIA DELLA BUTUA (2015 «ART PRESS Budva), LUCIA DELLA BUTUA (ruski prevod 2016 na Litresu), drama VELIČINE I BOJE (elektronsko izdanje), roman PRIDE AND INTENTIONS (2021 na engleskom jeziku "The Wild Rose Press" NEW YORK, USA). THE SALVADOR DALI FORMULA 2023, a gripping psychological intellectual thriller, zbirka poezije BLUZ MOG EGA 2023 izdavačka kuća Ouroboros, Ministarstvo kulture i medija Crne Gore.