Menu

BIOGRAFIJA

Dobro došli na moj sajt!
Bilo da ste ranije čitali moje knjige ranije, mislite da ih pročitate, pokušavate da ih pronađete ili ste ovdje dospjeli igrom sudbine, zaista je divno vidjeti vas ovdje! Ja sam autor mnogih romana objavljenih uglavnom na engelskom jeziku.

Ali, žurim da vas obradujem. U 2023. godini na našem jeziku biće objavljene čak tri knjige (izdavačka kuća Ouroboros).

Prva, zbirka poezije BLUZ MOG EGA.

Druga, ljuabvni roman i porodična drama SVE ŠTO TREBA DA ZNAŠ O LJUBAVI.

Treća knjiga, akcioni, istorijski, ljubavni triler FORMULA SALVADORA DALIJA.

Sve knjige ćete moći da naručite ovdje na ovom sajtu (dostava za čitav region), preko DM na Instagramu ili Fbook-u ili putem književnih platformi širom svijeta. Takođe ćete moći da ih kupite u većim knjižarama širom Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Iako putujem mnogo i možete me sresti gotovo na svakom kontinentu, od nedavno živim sa svojom porodicom u svom rodnom gradu, na obali Jadranskog mora, u stanu sa pogledom na plažu, oluje, i prekrasne zalaske sunca.

Ako vam se sviđaju moje knjige ili jednostavno želite da se upoznamo možete me naći na Twitteru @DushicaLabovich ili na Instagramu @dushica_labovich. A takođe i na ostalim socijalnim mrežama.

Nadam se da ćemo se tamo upoznati!Ako me zapratite na Amazonu, Amazon će vam poslati pismo svaki put kada izađe neka nova knjiga na bilo kom jeziku. Samo pritisnite dugme "follow" na vrhu stranice!

Na Amazonu postoje dvije stranice:

Dushica Labovich i

D. LabovichTakođe, ako se potpišete na moj sajt, ja ću vam poslati pismo svaki put kada izađe neka moja nova knjiga ili kada bude nova promocija. Ovo je najbolji način da nikada ne propustite informaciju o nekoj novoj knjizi.  Više o meni:

Dušica Labović je crnogorska spisateljica čije su knjige objavljene na nekoliko jezika. Labović je diplomirani profesor filozofije i psihoterapeut. Studije je završila u Crnoj Gori i u Moskvi. Ona je zaljubljenik u metafiziku, umjetnost, filozofiju drevnih kultura, arheologiju, dobar triler i ljubavne romane. Počasni je član Alumni kluba Filozofskog fakulteta u Nikšiću.

Zvanje psihoterapeut (holistička psihologija) stekla je 2019. godine u Naučnom istarživačkom centru MUIC u Moskvi. Na odjseku MUIC (Fakultet praktične psihologije, psihoterapije i socijalnog rada) stekla je zvanje Psihologa po pragramu «Etnička praksa ozdravljenja i psihoemocionalna korekcija» 2020. godine. Dušica Labović je dobitnica priznanja na sociološkim i psihološkim kongresima na teme «Ljudi, društvo, izazovi vremena, budućnost.» Svoje naučne radove objavljivala je u naučno izdavačkom centru Nauka u savremenom informacionom društvu Nort Charleston USA.

Do sada je objavila romane ENSO (2013) i to u izdanju «Nove knjige» iz Podgorice, ENSO THE ENDURING POWER OF LOVE (2017 engleski prevod knjige ENSO na Amazonu), ЭНСО ИЛИ КАК ОНА РАСКРЫЛА ТАЙНУ (2015 ruski prevod knjige ENSO na Litresu); roman TAJNA JEDNOG MOSTA (2014 i 2015 dva izdanja «ART PRESS» iz Budve), SECRET OF A BRIDGE (engleski prevod na Amazonu 2017), istorijska drama u stihu LUCIA DELLA BUTUA (2015 «ART PRESS Budva), LUCIA DELLA BUTUA (ruski prevod 2016 na Litresu), drama VELIČINE I BOJE (elektronsko izdanje), roman PRIDE AND INTENTIONS (2021 na engleskom jeziku "The Wild Rose Press" NEW YORK, USA). THE SALVADOR DALI FORMULA 2023, a gripping psychological intellectual thriller.

Na konkursu Ministarstva kulture i medija Crne Gore dobila je novčanu nagradu za zbirku pjesama BLUZ MOG EGA koja će biti objavljena u julu 2023 od strane izdavačke kuće Ouroboros.


<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/CLUk0Yng66Y" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen=""></iframe>