Menu

SVE ŠTO TREBA DA ZNAŠ O LJUBAVI

Roman SVE ŠTO TREBA DA ZNAŠ O LJUBAVI biće objavljen u septembru 2023. godine. Ovo je prva knjiga u seriji.

Roman o odrastanju, o ženi, o ljubavi 

Neraskidiva, pohlepna ljubav između roditelja i ćerke u društvu koje proždire glamur i strah. 

Isprepleten misterijom prošlosti najbogatije porodice bivše Jugoslavije ovaj hrabri, srceparajući roman u vas zariva kandže koje vas ne puštaju dugo nakon što ste ga završili. Utopljen u ritmove i senke beogradskih vila, sremskih dvoraca, kamenih kuća i palata na obalama Jadranskog mora, ovaj roman vas vodi na putovanje odrastanja, ljubavi, razočarenja i opraštanja. Nevena nije jedina žrtva glamuroznog života uticajnih ljudi. Put njene ljubavi započinje u dalekoj prošlosti koju će roditelji pokušati da izbrišu iz njenog sećanja. Uprkos bogatstvu i lukavim sredstvima za kontrolisanje njenog života, njeni roditelji ne mogu biti snažniji od istine. Nevena mora da otkrije misteriju iz prošlosti. 
Ali šta ako je prošlost već tu? 
Šta ako je suviše kasno? 
Čija istina je laž? 

Jedna od onih knjiga koju želite da čitate bez prestanka. Jednostavne reči o dubokom, iskrenom portretu porodice koje će uticati na vas na mnogo načina. Životne lekcije koje su stvarne i važne u odrastanju devojčice, devojke, žene, majke. Način na koje će ove lekcije uticati na vas promeniće način na koji razmišljate o ljubavi. 

„U jednoj milisekundi, kada srce zakuca u utrobi majke, nastaje život. U jednoj milisekundi, kada je srce pusti na svoja vrata, nastaje ljubav. Ljubav je snažna sila. Da nije, ne bi joj mesto bilo u srcu. Ali, srce je organ koji ne možemo da kontrolišemo. Ni pravu ljubav ne možemo da kontrolišemo. Ona stanuje u srcu koje joj više nikada neće dozvoliti da izađe.“

Izdavačka kuća OUROBOROS